Torhoutsesteenweg 294 - 8400 Oostende
Tel.: 016 67 92 73016 67 92 73
Contacteer ons!
contact

Passie en professionalisme voor georganiseerde reizen

Inclusief en verantwoord reizen zijn maar enkele van onze beweegredenen. Gegroeid vanuit sociale sector organiseren wij georganiseerde reizen vanuit Oostende. Ons doelpubliek zijn jongeren vanaf zestien jaar en volwassenen met een mentale of motorische beperking.

Sociale wortels

Het idee om georganiseerde reizen te organiseren voor deze doelgroep ontstond bij onze stichter Japie Swings. Als opvoeder bij MPC Terbank in Heverlee en opvoeder-groepchef in het bezigheidstehuis ‘De Egel’ in Sint-Niklaas,vroeg hij zich regelmatig af: “Welke activiteiten kunnen wij zelf aanbieden? Hoe kan de verlofperiode worden ingevuld of op welke diensten moeten wij een beroep doen buiten de muren van de instelling?”. Onder andere uit de antwoorden van deze vragen ontstond JPS Tours in Oostende. Wij organiseren boeiende reizen, te gekke weekends en gerichte dagtrips in samenwerking met Het Aksent vzw.

Verantwoord reizen

Verantwoord reizen is uiteraard onze norm en dit vloeit voort uit wat wij belangrijk vinden: vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Vrijheid om uw reis in elkaar te steken zoals u dit wilt, echtheid omdat we de wereld zien zoals die is en goed zijn voor de mensen omdat we graag ons steentje bijdragen waar het kan om de wereld een beetje beter te maken.

Leer onze werking kennen en informeer vandaag nog naar onze mogelijkheden.

Clikc+